"Fremragende" på Trustpilot --- 60 dages returret --- fragt 29 kr. --- Fri fragt ved køb for 499 kr.
Kurv 0

News

Nyheder fra Maileg!

Nyheder fra Maileg!

Vi elsker Mailegs univers af mus og kaniner og har fået nogle fine sager hjem, der er perfekte som gaver til små og store børn. Se f.eks. Prinsessen på ærten eller de søde tandfeer med tilhørende metalæske til mælketænderne. Shop Maileg her.

Læs mere →


Vind et isspejl!

Vind et isspejl!

Lige nu kan du vinde et smukt Ice Cream Mirror fra Elements Optimal over på vores Facebook side. Skynd dig at deltag inden søndag den 18. februar. Held og lykke :-)

Læs mere →


Nye vågelamper til børneværelset

Nye vågelamper til børneværelset

Yay - vi har fået nye flotte natlamper fra Eef Lillemor. Se det store udvalg til priser fra 89 kr. Vi har efterhånden samlet et pænt stort udvalg af vågelamper til børn fra mærker som Petit Monkey, Eef Lillemor og Filibabba. Fælles for dem er, at de er fri for farlig kemi, og herhjemme er vi bare vilde med vågelampernes multifunktion, da de med søde motiver pynter fint på børneværelset og med et let og rart lys skaber tryghed ved sengetid eller hvis der skal ammes om natten. Vi har desuden også en lampe stående på puslebordet til bleskift om...

Læs mere →


UDSALG!

UDSALG!

Spar op til 50 % på flere lækre produkter - vi smider løbende flere i puljen og husk, at de hurtige får det bedste. Godt nytår fra os! Gå til udsalget

Læs mere →


Jul, jul, jul

Jul, jul, jul

Julen nærmer sig, og du kan købe dine julegaver helt frem til den 20. december og helt til den 24. december, hvis du bor i København. Vi bringer nemlig din pakke ud frem til kl.13. den 24. december. Husk også, at vi pakker alle gaver ind - små som store. Herhjemme er vi klar til julen og har fået leveret et smukt juletræ fra juletræsfirmaet TreeTime. Så kan julen bare komme an. Glædelig jul fra os til jer.

Læs mere →