Fri fragt ved køb for 599 kr.
Kurv 0

Inspiration til indretning af børneværelset

avaville boligindretning børnebutik børnemøbel børneværelse Hjælp til boligindretning Home decor Indretning af børneværelse Inspiration kidsdecor kidsroom

Da jeg fandt ud af, at jeg ventede Ava gik jeg ret hurtigt i gang med at indrette det kommende børneværelse – først i mit hoved, og derefter rigtigt efter, at Martin havde malet og gjort klar til seng, puslebord, reol osv. Jeg synes, at hun skulle have nogle fine plakater på væggene, og legetøjet skulle opbevares i dekorative kasser og poser. Hun skulle også have en vågelampe til den dag, hun skulle sove på eget værelset, og så var et legetæppe også et must. I dag er hun et år og tilbringer mere og mere tid på sit værelse. Når hun bliver lidt ældre skal hun også have et fint bord og stol til at tegne ved. Næste projekt hjemme hos os er desuden at lave et legerum, hvor Ava bl.a. skal have en fin tipi. Jeg skal nok vise billeder, når vi er klar…

Måske skal du også indrette børneværelset? Jeg har samlet nogle af de produkter, vi sælger hos Avaville, og som jeg synes gør det godt i indretningen af drenge- og pigeværelset – jeg håber, at du bliver inspireret. Spørg endelig, hvis jeg kan hjælpe med noget.Gammelt indlæg Nyere indlæg

<