Fri fragt ved køb for 599 kr.
Kurv 0

Hjælp til en god barselsgave!

barsel barselsbesøg barselsgave gave til nybagte forældre gaveideer til baby gaveideer til børn nyfødt

I vores vennekreds er der lykkeligvis mange, der bliver forældre til dejlige guldklumper. Og det betyder barselsbesøg og barselsgave til de nye forældre. Det kan godt være svært at finde på noget, som baby ikke allerede har, så vi har samlet lidt inspiration til dig med gaveideer, der passer til både drenge og piger.

Vores bud på 10 gode barselsgaver:

 En fin vågelampe som baby kan kigge på, når han eller hun ligger i sengen. Vågelampen fra Petit Monkey koster 79 kr. og fås i flere varianter og farver.

Lille luftballon til puslepladsen eller legehjørnet fra Filibabba. Luftballonen fås i to størrelser til 149 kr. og 399 kr. Køb den i grå, lyserød eller mørkeblå. 

Sød sparegris fra Plantoys til børneopsparingen eller andet til 150 kr.

Søde dyr fra T-Lab til 119 kr. pr. styk. Dyrene er håndrejet i træ og malet og kan pynte fint på børneværelset. Vi har ti forskellige dyr i sortimentet.

En sød kanin fra Bloomingville Mini. Vi har flere bamser, der alle er strikkede og dejligt bløde. Kunne godt blive yndlingsbamsen, når baby bliver lidt større.

Nursery Hello World plakat fra Tellkiddo. Den oplagte barselsgave, hvor de nybagte forældre kan skrive fødselsdag, vægt, længde osv. på det minimenneske.

Lækre perlestrikkede vaskeklude fra Semibasic til 39 kr. Fås i rosa, petroleum, lyseblå og grå. Kan også bruges som karklud i køkkenet.

Alfabetklodser fra Ooh Noo. Træklodserne kommer med hvid eller sort skrift i en lækker lærredspose og koster 380 kr. Alfabet- og talklodserne er oplagte til at skrive barnets navn på børneværelset og senere til at lege med.

Lækkert, sprødt babysengetøj fra Filibabba i Ocean serien. Køb sengesættet i grå eller mørkeblå til 349 kr. Sengetøj til baby og junior er noget af det, vi selv var glade for at få i barselsgave, da der er så mange ting, man skal ud og investere i, inden baby kommer.

Smukt babytæppe fra Semi Basic til 349 kr. Det bløde, perlestrikkede babytæppe fås i rosa og grå.

 

 

 Gammelt indlæg Nyere indlæg

<