Fri fragt ved køb for 599 kr.
Kurv 0

Tips til opbevaring af legetøj

Er I også en børnefamilie med meget udstyr, legetøj og børnetøj? Det er vi, og vi har legetøj i de fleste rum i hjemmet. Heldigvis findes der mange fine opbevaringsposer og æsker til formålet. Her er lidt af det, du kan finde hos Avaville.

Til Avas hårelastikker og spænder bruger vi et sæt med to æsker fra Bloomingville Mini.

Til bamser og legetøj på Carl og Avas værelser bruger vi stofposer fra Fabelab og Tellkiddo.

Har I en knage som her hos Maja Sode, kan I hænge en opbevaringspose fra OYOY op. Posen fungerer desuden som et legetæppe.

 Vi har puslebord på Carls værelse, da der ikke er plads på badeværelset. Til børnenes vasketøj bruger vi denne vasketøjskurv, som egentligt er en almindelig opbevaringspose fra Tellkiddo.

En smart måde til at opbevare sutter? Det er Fabelabs lunchbag, der kan bindes om en tremmeseng. Stofposen fås i flere varianter.

Ooh Noo har lavet den fineste trækvogn i samme gode kvalitet som den populære dukkevogn. Toy chest on weels fra Ooh Noo er oplagt til at opbevare bøger i og selvfølgelig til at lege med. Trækvognen fås i hvid og med sort tavlelak.

Små legekufferter er også gode til at opbevare små legetøjsdele i. Fra Petit Monkey har vi dette kuffertsæt bestående af tre dele.Gammelt indlæg Nyere indlæg

<