Fri fragt ved køb for 599 kr.
Kurv 0

News — fabelab

Wall pocket fra Fabelab

fabelab Opbevaring af legetøj Wall organizer Wall Pocket

Wall pocket fra Fabelab

Har du lige set de nye wall pockets til børneværelsets ting og sager eller som praktisk organizer ved puslebordet? Fabelabs wall pockets fås i lyserød og grå og har fine lommer, elastikker og rum til fx. pusleartikler, skrivbordsartikler, legetøj eller accessories. Organizeren er fremstillet i kanvas af 100% økologisk bomuld og koster 249 kr. Se de flotte wall pockets og vores øvrige opbevaring til børneværelset.

Læs mere →


Fineste julesokker til kalendergaver

fabelab Jul julegave til børn Julesokker Julestrømper kalendergaver

Fineste julesokker til kalendergaver

Har du set dem? Vi har fået flotte julesokker med søde motiver hjem fra Fabelab, og selvom vi kun er i oktober, er det godt at være forberedt på den søde juletid. Vi har kun et begrænset antal af hver, så du skal skynde dig, hvis en af disse julesokker skal pryde kaminen, trappen eller et andet sted hjemme hos jer. Julesokkerne er fremstillet i økologisk bomuld og er af en lækker kvalitet, der kan holde jul efter jul. Se alle julesokkerne, der koster 249 kr. her.  

Læs mere →


Gå glad i bad!

babyhåndklæde badehåndklæde badeslag badetid fabelab filibabba plantoys både plantoys vandlegetøj

Gå glad i bad!

Hjemme hos os er badetid lig med hygge og samvær, og Ava elsker at sidde i sit badekar med sit vandlegetøj fra Plantoys, der består af små både med sejl og dyr. Vi har flere søde varianter af Plantoys vandlegetøj - sejlbåde, speedbåde og ubåde til 129 kr. Se dem alle her: https://avaville.dk/collections/plantoys Hun leger også gerne med en tom shampooflaske, som hun fylder med vand igen og igen eller hun prikker til boblerne i vandet. Når badet er slut får hun et dejligt blødt badeslag om sig, og på shoppen har vi økologiske badehåndklæder fra både Fabelab og Filibabba....

Læs mere →

<