Fri fragt ved køb for 599 kr.
Kurv 0

News — legetæppe

Tæppe med bilbane

bilbane bilbanetæppe bloomingville mini tæppe legetæppe oyoy oyoy adventure rug oyoy tæppe tæppe vejbanetæppe

Tæppe med bilbane

Er I også vilde med at lege med biler hjemme hos jer, og vil I samtidig gerne have et pænt og stilfuldt børneværelse med design i børnehøjde? Nogle produkter til børneværelset kombinerer både leg og dekoration som bilbanetæpperne fra OYOY og Bloomingville Mini. Tæpperne kan bruges som både legetæppe og gulvtæppe, og du finder dem lige her til priser fra 395 kr.

Læs mere →


Smart opbevaring af legetøjet

avaville børneværelset legetæppe opbevaring af legetøj opbevaringspose playandgo vejbane

Smart opbevaring af legetøjet

Kender I det, når legetøjet i løbet af dagen ender rundt i hele huset? Små og store dimser spredes alle vegne. Vi er derfor storforbrugere af opbevaring og vil gerne slå et slag for de smarte Play & Go poser, der er legetæppe og opbevaringspose i et og samme produkt. Derudover ar de fine og sjove mønstre, så de både er dekorative og sjove til leg. Hos Avaville koster Play & Go poserne 349 kr., og flere er modellerne er limited edition. Så er dit barn glad for biler, fodbold, pandaer eller måske superhelte, så er poserne måske noget for...

Læs mere →


Lille sky gik morgentur

avaville børneværelse design gaveideer til baby gaveideer til børn gulvtæppe til børn legetæppe nyhed

Lille sky gik morgentur

Har du set de lækre lege- og gulvtæpper fra Jonanibali? De er håndsyede i uld fra danske får og har et skridsikkert underlag, så de både kan bruges under en aktivitetsstang til baby og som gulvtæppe. Få tæppet som en sky eller en kanin i flere farver til 599 kr. Se mere her.  

Læs mere →

<