60 dages returret - fragt 29 kr. Fri fragt ved køb for 499 kr.
Kurv 0

Om Avaville

Avaville er en dansk webshop med design, børneinteriør og legetøj til børneværelset. Her finder du et stort udvalg af nøje udvalgt trælegetøj, bamser, børnemøbler, opbevaring til legetøj, vågelamper og plakater til små størrelser i alderen 0-10 år. Vi går op i økologi, kvalitetsmaterialer og godt design til børneværelset. Vores univers er unisex, og de fleste af vores produkter passer både til drenge- og pigeværelset. Derudover har vi udvalgt lækre, økologiske puslepuder, sengerande og sengetøj, der også udgør et vigtig del af mange børneværelser. Hos Avaville finder du også mange gode gaveideer til barnedåben, barselsbesøget eller fødselsdagen. Vi pakker alle gaver flot ind, så de er klar til at tage med til festen.

Bag om Avaville
Bag Avaville er vi to designnørder, der synes at børneværelset fortjener lige så meget opmærksomhed som resten af hjemmet. Derfor har vi håndplukket et udvalg af kendte brands og nye designs fra Danmark og udlandet. Det giver dig mulighed for at skabe en unik og personlig stil på børneværelset og give dit barn naturlegetøj, der på en og samme tid er godt for vores klode og dit barns udvikling og fantasi. Hos Avaville finder du mærker som Filibabba, Ooh Noo, Bloomingville Mini, Tellkiddo, Petit Monkey, Wooden Story, Plantoys, Semi Basic, Eef Lillemor, Elements Optimal, T-Lab og mange flere.

Hvem er vi?
Vi er Nanna, Martin, Ava og hunden Albert, og vi holder til i Brønshøj. Vi arbejder med kommunikation og kunderelationer og sætter derfor en ære i at skabe en god og tryg købsoplevelse for dig. Vi bruger epay som en sikker betalingsløsning og sender din pakke med GLS, så du har den efter få dage. Og så er vi altså bare vilde med design og deler ivrigt vores passion på Instagram og Facebook, så følg endelig med på @avaville.dk...

Få hjælp til indretningen
Udover at du kan købe børnedesign her på siden, vil vi også gerne hjælpe dig med indretningen af børneværelset, legehjørnet i stuen eller et helt tredje rum. Du må også meget gerne kontakte os, hvis du er designer eller bare har ris eller ros.

Velkommen til Avaville!

De bedste hilsner

Nanna & Martin