Fri fragt ved køb for 599 kr.
Kurv 0

Om Avaville

Avaville er en e-mærke certificeret børnewebshop med design, børneinteriør og legetøj til børneværelset. Her finder du et stort udvalg af alt fra trælegetøj, bamser, børnemøbler, opbevaring til spejle, vågelamper og plakater til små størrelser i alderen 0-10 år. E-mærket betyder, at du er sikret en tryg, gennemsigtig og sikker e-handel.

Vi går op i økologi, kvalitetsmaterialer og godt design til børneværelset, og vi kender kvaliteten af hvert eneste produkt, da vi tager vores egne billeder og optager film, så du kan få den bedst mulige fornemmese af, hvordan produktet er. Vi er desuden selv en børnefamilie på fire plus en hund og har ikke produkter i shoppen som vi ikke selv ville have herhjemme. På vores Instagram og Facebook profiler kan du følge vores hverdag og livet med to krudtugler.

Vores shop-univers er unisex, og de fleste af vores produkter passer både til drenge- og pigeværelset. Derudover har vi udvalgt lækre, økologiske puslepuder, sengerande og sengetøj, der også udgør et vigtig del af mange børneværelser.

I takt med, at vores venner og familie har fået børn kender vi behovet for en god gave. Du finder derfor også mange gode gaveideer til barnedåben, barselsbesøget eller fødselsdagen opdelt i forskellige prisklasser. Vi pakker alle gaver - fra dukkevogne til vågelamper - flot ind, så de er klar til at tage med til festen.

Bag om Avaville
Bag Avaville er vi to designnørder, der synes at børneværelset fortjener lige så meget opmærksomhed som resten af hjemmet. Derfor har vi håndplukket et udvalg af kendte brands og nye designs fra Danmark og udlandet. Det giver dig mulighed for at skabe en unik og personlig stil på børneværelset og give dit barn naturlegetøj, der på en og samme tid er godt for vores klode og dit barns udvikling og fantasi. Hos Avaville finder du mærker som Filibabba, Ooh Noo, Bloomingville Mini, Tellkiddo, Petit Monkey, Wooden Story, Plantoys, Semi Basic, Eef Lillemor, Elements Optimal, T-Lab og Maileg, og der kommer hele tiden nye mærker til.

Hvem er vi?
Vi er Nanna, Martin, Ava, Carl og hunden Albert, og vi holder til i Brønshøj. Vi arbejder med kommunikation og kunderelationer og sætter derfor en ære i at skabe en god og tryg købsoplevelse for dig. Bor du i Københavnsområdet, kan du hente din ordre på vores lager i Brønshøj, og ellers  sender vi i løbet af 1-2 dage med GLS. Vi bruger epay som en sikker betalingsløsning, og vi trækker altid først penge for ordren, når den er sendt. Bor du nær Brønshøj, kan du afhente din ordre på vores lageradresse. Når du bestiller vil denne mulighed dukke op sammen med de øvrige fragtmuligheder. Og hvad bør du ellers vide? Jo - at vi altså bare er vilde med design og elsker vores arbejde, børn og glade kunder. 

Finder du ikke det du søger fra et af vores brands, kan vi ofte bestille varen hjem i løbet af få dage. Skriv derfor til os, hvis du ønsker et bestemt produkt. 

Følg endelig med på Instagram og Facebook - ring, skriv eller besøg os, hvis du har spørgsmål og giv din mening til kende på Trust Pilot - det betyder mere end du aner. @avaville.dk...

Få hjælp til indretningen
Udover at du kan købe børnedesign her på siden, vil vi også gerne hjælpe dig med indretningen af børneværelset, legehjørnet i stuen eller et helt tredje rum. Du må også meget gerne kontakte os, hvis du er designer eller bare har ris eller ros.

Velkommen til Avaville!

De bedste hilsner

Nanna & Martin

<