Fri fragt ved køb for 599 kr.
Kurv 0

Salg og levering

Avaville ApS
CVR: 37994766
Adresse: Skensvedvej 16
2700 Brønshøj
E-mail: avaville@avaville.dk
Telefon: 23 45 94 54

Betaling

På Avaville kan du betale med MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron foruden betaling med Mobile Pay.

Der opkræves ikke gebyr for betaling, og beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Vi sender din pakke med GLS. Der er gratis fragt ved køb over 599 kr., og ellers koster det 39 kr. til nærmeste pakkeshop eller erhvervsadresse og 59 kr. til privatadresse. I Danmark er leveringstiden for varer købt på avaville.dk 2-4 hverdage. Vi leverer også til Europa, UK og Norden fra 89 kr. Bor du nær Brønshøj, kan du desuden afhente din ordre på vores lageradresse efter aftale. Du er også velkommen til at komme forbi og se produkterne, inden du køber.

Fortrydelsesret

Du har 60 dages fortrydelsesret fra du har modtaget din vare. Har du bestilt mere end en vare, og modtager du dem ikke samtidig, gælder fortrydelsesretten fra den dag, du har modtaget den sidste vare.

Du skal inden 60 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på avaville@avaville.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte vedlagte returseddel.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 60 dage  efter, at du har modtaget den. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

aftaler omfattet af

1. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

2. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

3. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan teste varen på samme måde, som hvis du ville i en fysisk butik.

  Hvis varen er brugt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet
  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

  Avaville ApS
  Skensvedvej 16
  2700 Brønshøj

  Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

  Husk at vedlægge din kopi af ordrebekræftelsen som du har modtaget pr. mail.

  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  Klageadgang
  Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Avaville, Nanna Brinkler på email: avaville@avaville.dk eller på telefon +45 22 44 69 59. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

  Center for Klageløsning
  Nævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg

  www.forbrug.dk

  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

  Reklamationsret
  Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb til forbrugere.

  Når du handler på Avaville har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

  Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

  Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

  Varen sendes til:
  Avaville
  Skensvedvej 16
  2700 Brønshøj

  Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

  Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

  Persondata
  Når du handler på Avaville har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  Navn 
  Adresse 
  Telefonnummer 
  E-mail adresse

  Vi registrerer og videregiver de personoplysninger som er nødvendige for at kunne levere varen til dig og bruger ikke oplysningerne til andet.

  Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

  Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

  Personoplysningerne registreres hos Avaville ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

  Den dataansvarlige på avaville.dk er Nanna Brinkler. 

  Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Avaville via avaville@avaville.dk.

  Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 4/3-2018.

  Standardfortrydelsesformular

  (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  Til:

  Avaville.dk
  Skensvedvej 16
  2700 Brønshøj

  E-mail: avaville@avaville.dk

  Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

  __________________________________________________________________________________

  Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

  Årsag til returnering:______________________________________________________________________

  Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

  Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

  Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
  (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

  <